Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

woning met loods te koop

Zoek een bedrijfsmakelaar Zoek op de kaart Zoek bedrijfshallen. Sinds 2015 ben je verplicht om een definitief energielabel aan te leveren bij de verkoop van je huis.


Pin Op New Home

De woning heeft een loods van maar liefst 280m2 de totale grond oppervlakte is 450m2.

. Woning met bijhorende loods van loods 140m² deels. Totaal te renoveren woning met grote loods te koop dit op een goeie commerciele ligging te hoogstade. Aangenaam en ruim appartement te. Omschrijving deze nette twee-onder-een-kap bedrijfswoning met grote loods is gelegen nabij het centrum van heeze en haar voorzieningen.

Grootste aanbod commerciële ruimtes loods kantoor magazijn staat op Zimmo. Vind wat je zoekt voor de beste prijs. Samen een huis kopen waar moet je op letten. Lees het artikel.

Bekijk ons divers aanbod aan bedrijfsvastgoed te koop in Roeselare bedrijfsvastgoed te koop in Brugge bedrijfsvastgoed te koop in Gent en bedrijfsvastgoed te koop in Kortrijk. Deze koop omvat het transport en de volled. Grote woning met 2 volwaardige verdiepen en een grote zolder verdiepin 3 kamers Verkoop zonder makelaar 21500000 Eergisteren Matthias Alveringem. Op funda vind je nu een ruim aanbod huizen in Nederland.

Op die manier vind je de ideale ligging voor je bedrijfsvastgoed. 6107 CB Stevensweert Maasgouw Limburg. Woning te koop met loods. Instapklare woning met 4 slaapkamers tuin en ruime garageloods.

Opslagruimte enof garage burelen stockageruimte boven burelen. Voormalig varkensbedrijf te koop te Kasterlee residentieel gelegen met mogelijkheden voor zelfstandige activiteit. Gelijkvloerse assistentiewoning te koop in een oase van rust. Hoe je dat doet lees je in dit artikel.

Comfortabele ruime mooi ingerichte woning met tuin. 36 Woningen vanaf 225000. Bereid je voor met deze verhalen en tips. Woning met magazijnen te koop in Oedelem 4 slpks.

Bedrijfswoning Met Werkplaats Op Industrie Lokatie. Gebouw voor gemengd gebruik te koop. Gebouw voor gemengd gebruik te koop - oost-vlaanderen provincie - Immoweb. Zoek direct bedrijfshallen te huur en te koop in Amsterdam Den Haag Rotterdam Utrecht Apeldoorn Eindhoven Amersfoort Almere Breda of Arnhem.

Deze nieuwbouwwoning wordt aangeboden met een achterliggende bestaande loods van ca 250m²bij de loods hoort nog een tuin van ca 1. We hebben 7 koopwoningen voor je zoekopdracht loods drenthe met prijzen vanaf 225000. De woning is 120 m2. Op ruim 5500 m2 grond ligt deze halfvrijstaande woonboerderij van r.

Op te richten loods met als mogelijke indeling. 4 kamers 228 m². Te koop - Woning in Zarren - Vastgoed Vanoverschelde - Admiraal Ronarchstraat 17 8600 DIKSMUIDE - T 051 80 86 80 - E pietervastgoedvanoverscheldebe. Riante woning met loods bouwjaar 2001.

Vind hier alle bedrijfsvastgoed te koop in provincie West-Vlaanderen. Zoek je huizen te koop in Nederland. Bedrijfsvastgoed te koop in Vichte 8570 West-Vlaanderen. Achter de bebouwing ruimte voor grote loodskleine nissen hut van 8 x 17 aanwezig.

Eiland Bouwlocatie Met Loods 6107 CB Stevensweert. Vind wat je zoekt voor de beste prijs. Op funda in business vindt u het meest complete aanbod met 44 bedrijfspanden te koop en te huur. We hebben 220 koopwoningen voor je zoekopdracht huis loods met prijzen vanaf 245000.

Tal van commerciële ruimtes op Zimmo. Huizen te koop met filter Woning met bedrijfsruimte. Zoekt u bedrijfspanden te koop en te huur in Huizen. 35000000 14 dec.

Vind het beste aanbod voor de zoekopdracht woning loods. Ontdek de voordelen van bedrijfsvastgoed kopen in deze specifieke steden. Bekijk bij VH Vastgoed alle 31 bedrijfspanden die te koop en te huur staan. Gerenoveerde woning op 701 m² gelegen op de Hille te Zwevezele met 34 slaapkamers.

Loods en werkplaats alle gelegen in woongebied met landelijk karakter. Koopwoningen in provincie drenthe Te koop. Super mooie nette woning te koop aan het rechtuit 52 in hollandscheveld drenthe het perceel is - 2000 m2. Woon- werkruimte gelegen op industrieterrein geesbrug deze vrijstaande riante woning met bedrijfsloods op een totaal perceel van 9.

8750 Zwevezele Wingene Provincie West-Vlaanderen. Woning grote loods vrijstaand. De NHG wat kan ik daarmee. Aan het eiland in Stevensweert is rechts naast de woning op huisnummer 31 een perceel grond gelegen van circa 1280 m² waarop nieuwbouw van 1 woni.

Bekijk publicaties met fotos verkoopgeschiedenis en gebruik onze gedetailleerde filters om het perfecte pand te vinden. Op Realo vind je 28 panden te koop in Morkhoven 2200.


Huis Te Koop In Belgie En Buitenland Hebbes Be Belgie Huis Huizen


Te Koop Gerenoveerde Woning Met Autogarage Http Immo Wereld Blogspot Com 2017 08 Te Koop Gerenoveerde Woning Met Ht Kantoorruimte Zwarte Trap Overdekt Terras


Huis Te Koop Dorpsstraat 2 In Landsmeer Voor 949 011 K K Landsmeer Huis Kopen Huis


Pin Op D R E A M H O U S E S


Volledig Gerenoveerde Woning Met Loods Van 150 M2 In Opoeteren Te Koop Vp 248 000 Vastgoed Badkamer Nieuw Dak

Posting Komentar untuk "woning met loods te koop"